De app opnieuw verbinden
Soms moet Tryvio opnieuw verbinden met Shopify — bijvoorbeeld na wijzigingen in machtigingen of als de verbinding verloopt. Tryvio doet dit voor je zodra je de app opent vanuit je Shopify-beheercentrum.
Tryvio start de herverbinding
Wanneer Tryvio opnieuw moet verbinden, toont het een kort scherm Refreshing your Shopify session en stuurt het je zelf door naar Shopify — er is niets om op te klikken.
Keur de machtigingen goed
Toont Shopify zijn machtigingenscherm, keur dit dan goed. Dit herstelt de beveiligde verbinding tussen Tryvio en je winkel.
Je bent weer verbonden
Zodra opnieuw verbonden, hervatten de widget, synchronisatie en analyses normaal.
Opnieuw verbinden heeft nooit invloed op je facturering of je gegevens — het vernieuwt alleen de beveiligde koppeling met Shopify.
Laatst bijgewerkt op