Upgraden of downgraden
Open Abonnement en facturering
Ga in je Tryvio-dashboard naar Account → Abonnement en facturering. Je huidige abonnement is gemarkeerd als Jouw abonnement, en de knop ernaast toont Actief.
Kies een nieuw abonnement
Kies een abonnement en keur de kosten goed via Shopify. Tryvio geeft altijd je echte, actieve abonnement weer, zodat je nooit op twee abonnementen tegelijk terechtkomt of dubbel wordt gefactureerd.
Klaar
Je nieuwe tegoed geldt direct en er begint een nieuwe factureringsperiode.
Hoe je wordt gefactureerd bij een overstap
Shopify regelt alle verrekening automatisch — je betaalt niet dubbel:
- Upgraden (naar een hoger abonnement): je wordt naar rato gefactureerd voor het verschil, op basis van de resterende dagen in je huidige cyclus — niet de volledige nieuwe prijs erbovenop.
- Downgraden (naar een lager abonnement): Shopify geeft je een app-tegoed voor de ongebruikte waarde van je huidige abonnement, dat wordt toegepast op toekomstige app-kosten in Shopify.
Extra (meerverbruik-)pasmomenten die je al hebt gebruikt, worden vóór de overstap op je huidige abonnement afgehandeld, zodat er niets verloren gaat of onjuist wordt overgedragen. Je maandelijkse tegoed aan pasmomenten wordt daarna teruggezet op het bedrag van het nieuwe abonnement.
Opzeggen
Tryvio verwijderen zegt je abonnement op. Je kunt op elk moment opnieuw installeren en weer een abonnement kiezen — Tryvio herkent of je een actief abonnement hebt en houdt je factureringsstatus gesynchroniseerd met Shopify.
Je tabblad Abonnement en facturering toont altijd je echte abonnementsstatus vanuit Shopify, zodat het abonnement dat gemarkeerd is als Jouw abonnement precies is waarvoor je wordt gefactureerd — ook direct na een wijziging.
Laatst bijgewerkt op