Επίλυση ΠροβλημάτωνΕπανασύνδεση της εφαρμογής

Επανασύνδεση της εφαρμογής

Περιστασιακά, το Tryvio μπορεί να χρειαστεί να επανασυνδεθεί με το Shopify — για παράδειγμα μετά από αλλαγές δικαιωμάτων ή αν λήξει η σύνδεση. Το Tryvio το κάνει για εσάς όταν ανοίγετε την εφαρμογή από το Shopify admin σας.

Το Tryvio ξεκινά την επανασύνδεση

Όταν το Tryvio χρειάζεται επανασύνδεση, εμφανίζει μια σύντομη οθόνη Refreshing your Shopify session και σας προωθεί μόνο του στο Shopify — δεν υπάρχει τίποτα να πατήσετε.

Εγκρίνετε τα δικαιώματα

Αν το Shopify εμφανίσει την οθόνη δικαιωμάτων του, εγκρίνετέ την. Αυτό αποκαθιστά την ασφαλή σύνδεση μεταξύ του Tryvio και του καταστήματός σας.

Είστε πίσω

Μόλις επανασυνδεθεί, το widget, ο συγχρονισμός και τα στατιστικά συνεχίζουν κανονικά.

Η επανασύνδεση δεν επηρεάζει ποτέ τις χρεώσεις σας ή τα δεδομένα σας — απλά ανανεώνει την ασφαλή σύνδεση με το Shopify.

Τελευταία ενημέρωση στις