Πλάνα & ΧρεώσειςΑναβάθμιση ή υποβάθμιση

Αναβάθμιση ή υποβάθμιση

Ανοίξτε το Πλάνο και χρεώσεις

Στον πίνακα ελέγχου του Tryvio, ανοίξτε Λογαριασμός → Πλάνο και χρεώσεις. Το τρέχον πλάνο σας φέρει την ένδειξη Το πλάνο σας, και το κουμπί του γράφει Ενεργό.

Επιλέξτε νέο πλάνο

Επιλέξτε οποιοδήποτε πλάνο και εγκρίνετε τη χρέωση μέσω του Shopify. Το Tryvio αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματική, ενεργή συνδρομή σας, οπότε δεν μπορείτε ποτέ να καταλήξετε σε δύο πλάνα ταυτόχρονα ή να χρεωθείτε διπλά.

Έτοιμο

Το νέο σας όριο ισχύει αμέσως και ξεκινά μια νέα περίοδος χρέωσης.

Πώς χρεώνεστε όταν αλλάζετε πλάνο

Το Shopify διαχειρίζεται όλη την αναλογική χρέωση αυτόματα — δεν πληρώνετε δύο φορές:

  • Αναβάθμιση (σε υψηλότερο πλάνο): χρεώνεστε ένα αναλογικό ποσό για τη διαφορά, βάσει των ημερών που απομένουν στον τρέχοντα κύκλο σας — όχι την πλήρη νέα τιμή επιπλέον.
  • Υποβάθμιση (σε χαμηλότερο πλάνο): το Shopify σας δίνει μια πίστωση εφαρμογής για την αχρησιμοποίητη αξία του τρέχοντος πλάνου σας, η οποία εφαρμόζεται σε μελλοντικές χρεώσεις εφαρμογών στο Shopify.

Οποιεσδήποτε επιπλέον (υπέρβασης) δοκιμές έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τακτοποιούνται στο τρέχον πλάνο σας πριν την αλλαγή, οπότε τίποτα δεν χάνεται ή δεν μεταφέρεται λανθασμένα. Το μηνιαίο όριο δοκιμών σας μηδενίζεται στη συνέχεια στο ποσό του νέου πλάνου.

Ακύρωση

Η απεγκατάσταση του Tryvio ακυρώνει τη συνδρομή σας. Μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε ανά πάσα στιγμή και να επιλέξετε πλάνο ξανά — το Tryvio εντοπίζει αν έχετε ενεργή συνδρομή και διατηρεί την κατάσταση χρέωσής σας συγχρονισμένη με το Shopify.

Η καρτέλα Πλάνο και χρεώσεις σας αντικατοπτρίζει πάντα την πραγματική κατάσταση συνδρομής σας από το Shopify, οπότε το πλάνο με την ένδειξη Το πλάνο σας είναι ακριβώς αυτό για το οποίο χρεώνεστε — ακόμα και αμέσως μετά από μια αλλαγή.

Τελευταία ενημέρωση στις