Genopret forbindelsen til appen
En gang imellem kan Tryvio have brug for at genoprette forbindelsen til Shopify — for eksempel efter ændrede tilladelser, eller hvis forbindelsen udløber. Tryvio gør det for dig, når du åbner appen fra din Shopify-admin.
Tryvio starter genoprettelsen
Når Tryvio skal genoprette forbindelsen, viser den kort en skærm med Refreshing your Shopify session og sender dig selv videre til Shopify — der er intet at klikke på.
Godkend tilladelserne
Viser Shopify sin tilladelsesskærm, skal du godkende den. Dette genetablerer den sikre forbindelse mellem Tryvio og din butik.
Du er tilbage
Når forbindelsen er genoprettet, fortsætter widgetten, synkroniseringen og analyserne normalt.
At genoprette forbindelsen påvirker aldrig din fakturering eller dine data — det opfrisker kun det sikre link til Shopify.
Sidst opdateret