FelsökningÅteranslut appen

Återanslut appen

Ibland kan Tryvio behöva återansluta till Shopify — till exempel efter behörighetsändringar eller om anslutningen går ut. Tryvio gör detta åt dig när du öppnar appen från din Shopify-admin.

Tryvio startar återanslutningen

När Tryvio behöver återansluta visar det en kort skärm, Refreshing your Shopify session, och skickar dig vidare till Shopify på egen hand — det finns inget att klicka på.

Godkänn behörigheterna

Om Shopify visar sin behörighetsskärm, godkänn den. Detta återupprättar den säkra anslutningen mellan Tryvio och din butik.

Du är tillbaka

När den är återansluten återupptas widgeten, synkningen och analysen normalt.

Att återansluta påverkar aldrig din fakturering eller dina data — det uppdaterar bara den säkra länken till Shopify.

Senast uppdaterad