Prijungti programėlę iš naujo
Retkarčiais Tryvio gali reikėti iš naujo prisijungti prie Shopify — pavyzdžiui, po leidimų pakeitimų arba jei ryšys baigia galiojimą. Tryvio tai padaro už Jus, kai atidarote programėlę iš savo Shopify administracijos.
Tryvio pati pradeda prisijungimą iš naujo
Kai Tryvio reikia prisijungti iš naujo, rodomas trumpas ekranas „Refreshing your Shopify session“ ir Jūs pats nukeliamas į Shopify — nėra ko spausti.
Patvirtinkite leidimus
Jei Shopify parodo leidimų ekraną, patvirtinkite jį. Tai iš naujo užmezga saugų ryšį tarp Tryvio ir Jūsų parduotuvės.
Vėl veikiate
Prisijungus iš naujo, valdiklis, sinchronizavimas ir analitika toliau veikia kaip anksčiau.
Prisijungimas iš naujo niekada nepaveikia Jūsų sąskaitų ar duomenų — tai tik atnaujina saugų ryšį su Shopify.
Paskutinį kartą atnaujinta